Lös jästen i varm mjölk. Tillsätt smör, sirap och salt. Tillsätt smör under omrörning och knåda i 5 min med maskin. Jäs övertäckt i 30 min.
Knåda degen igen och dela upp i tre.
Fyllning 1
Koka upp rabarber, citronsaft och sirap och låt sen svalna. Fyll bullarna med rabarberkoket. Låt jäsa 40 minuter och grädda sedan i 225-250 grader i 5-10 minuter. Grädda i bullformar, de blir kladdiga och slabbiga.
Blanda saft från yuzu med lite florsocker till en glasyr. Häll över bullarna när de svalnat.
Fyllning 2
Smaksätt mandelmassa med apelsin och blanda i finhackad daim. Fyll bullarna, låt jäsa i 40 minuter. Pensla med ägg, strö över karamelliserade popcorn. Grädda i 225-250 grader, 5-10 minuter.
Fyllning 3
Smaksätt smör med kryddor och amaretto. Fyll bullarna med smöret. Låt jäsa i 40 minuter. Pensla med ägg och strö på mandelspån, grädda i 225-250 grader, 5-10 minuter.