Blanda alla frukter i en skål. Pressa över limejuice och ha i myntan. Rör om, plasta och ställ i kylen till servering.
Vit chokladkräm
Hacka chokladen till krämen och smält i mikrovågsugn eller över vattenbad. Om du smälter chokladen i mikron är det viktigt att värma 40–50 sekunder i taget och röra om mellan varje gång. Låt chokladen svalna helt. Rör ihop den avsvalnade chokladen med den rumsvarma kesellan, plasta och ställ i kylen i ca 30 minuter.
Karamelliserade havregryn
Smält sockret i en kastrull, rör om hela tiden till sockret har smält och börjat få färg. Rör i smöret och häll ner havregrynen. Rör om i ca 30 sekunder tills fin färg och häll över havregrynen på bakplåtspapper. Sprid havregrynen över bakplåtspappret. Låt svalna helt.
Uppläggning
Varva fruktsallad och vit chokladkräm i ett glas och toppa med karamelliserade