Smashed burgare på kycklingfärs serverad i bröd med en läcker fetaostdressing med saltgurka. Till burgaren bjuds klyftpotatis som blir extra krispiga tack vare hyvlat smör som läggs på potatisen innan de rostas i ugnen.
Blanda ihop saltgurka, fetaost och dill med yoghurt. Riv i vitlök och citronskal. Smaka av med salt och peppar.
Blanda kycklingfärs med finrivet citronskal, finriven vitlök, salt och svartpeppar.
Klipp ut 16 mindre ark bakplåtspapper.
Forma 8 burgare av kycklingfärsen på varsitt ark bakplåtspapper, lägg ett nytt ark ovanpå varje burgare och tryck ut till en smashad burgare.
Stek bröden i lite rapsolja.
Dra av det översta arket från burgarna och vänd ner i stekpanna. Stek burgarna på ena sidan, vänd och lägg på ost och låt den smälta (lägg ev på ett lock).
Fördela hälften av dressingen på brödens underdel. Lägg på två burgare och toppa sen med dressing innan locket läggs på. Servera genast med potatisklyftorna.