Isabella Morrone bjuder på en rätt fullproppad med goda smaker. Sej stekt till perfektion i smör serveras med en smakrik salsa verde, kapris och pancetta. En underbar middag att njuta av till helgen.
Mixa allt i en matberedare. Smaka av. Låt stå kallt.
Sej
Salta och peppra sejfileerna.
Hetta upp en panna och stek pancetta tills krispig, lyft upp pancetta och lägg i sejfileerna i fettet som finns kvar i stekpannan. Tillsätt saltat smör, bryn det och ös över fisken till den är helt gyllene och färdig. Lyft upp försiktigt.
Stäng av plattan och lägg i kaprisbär och pancetta.
Bönor
Koka upp en kastrull med saltat vatten och koka vaxbönorna tills dom är mjuka men ändå med tuggmotstånd. Blanda upp med 2 msk olivolja och lite flingsalt.
Montering
Lägg salsa verde i botten på tallriken. Lägg på sej och vaxbönor. Toppa med det brynta smöret med kapris och pancetta.