Blanda äggvita, strösocker och mandelmassa klumpfritt. Låt stå 1-3 timmar
Spritsa/rulla ut 25 ringar i fallande storlek. Låt torka 1-3 timmar och grädda i 170-180 grader.
Låt torka 1 dygn (i programmet gjorde vi det inte, den blir ”torrare” om den får torka).
Smält strösocker och limma ihop ringarna. Dekorera!
Tebröd
Riv mandelmassan fint, vispa äggvitan lätt. Blanda ner äggvita, lite i taget, så det hålls klumpfritt och blir en jämn spritsbar smet. Tillsätt smak och färg så långt fantasin tillåter.
Spritsa, och om det finns möjlighet så låt dem stå en stund i sol och vind för att torka lite för att få bästa hållbarheten.
Grädda i 200 grader i ca 7 minuter.
Sockerlag
Koka ihop vatten och socker med ett lock på glänt. Tillsätt glykos och koka upp igen. Pensla kakorna direkt när de kommit ut ur ugnen för den där juvellika glansiga ymninghetsfinishen.