20 ingredienser
Rickard om rabarbersvaj-bullarna: Jag har alltid älskat rabarber, så när jag ska göra bullar gör jag de gärna med en krämig fyllning av dessa syrliga stammar. Det är också gott för bullen blir inte så förbaskat söt, utan har en friskhet.Släng gärna ihop den så att den inte blir så jäkla neat, utan väldigt robust. Lite nyknullad bulle sådär.Svårigheten är att få de att jäsa efter att jag fyllt dem innan jag gräddar dem pga all syra... men får helt enkelt behandla dem med extra mycket kärlek. Det ska liksom rinna lite om fingrarna och man ska bli helt nerkladdad och bara vilja slicka av fingrarna när man äter den.
Rickard om paradise hotel-bullarna: Den andra bullen som jag älskar är den som är riktigt kladdig och fylld med mandelmassa, och jag har gjort den lite mer vuxen genom att ge den en touch av Malibu... hur vuxet det nu är med kokoslikör.Se till att få allt innanmäte hela vägen ut i alla kanter, så att vilken del av bullen man sen äter så är den mättad med mustig fyllning.Denna bulle kan nästan kännas lite döbakad, då den är så fylld av smaskig, krämig fyllning... men det stör inte mig. Tvärtom. Jag gillar det, och brukar medvetet baka dem en halv minut i underkant...
Det här är ett deltagarrecept från Hela Sverige bakar.