Koka Conchiglie ca 2 minuter kortare än enligt anvisningen på förpackningen.
Stek vitlök i olja i en stekpanna tills den mjuknat något.
Tillsätt tomatpuré och fräs i ytterligare någon minut. Tillsätt burktomaterna, grönsaksfonden och kryddorna. Låt koka ihop.
Salta och peppra kycklingen. Rulla in filéerna i parmaskinkan. Bryn filéerna i smör i en stekpanna tills de fått fin färg.
Lägg över kycklingen i en ugnsform och ställ in i ugnen i ca 25 minuter, eller tills kycklingen är genomstekt.
Blanda pastan med såsen och blanda i crème fraîche och den rivna osten. Häll upp i en ugnssäker form och toppa med mozzarella som du rivit i bitar med händerna.
Gratinera i ugnen tills gratängen fått gyllene färg, ca 12-15 minuter.
Servera kycklingen tillsammans med den goda pastagratängen och lite färsk basilika. Mums!