Saftig chokladkaka med grädd- och mascarponekräm med smak av jordgubb. Toppa med chokladknappar, nötter, citronmeliss och du har den peeerfekta sommardesserten!
Häll paketets innehåll i en bunke och tillsätt vatten och smöret. Vispa till en jämn smet.
Häll smeten i formen och grädde i nedre delen av ugnen ca 45 min.
Grädd- och mascarponekräm
Snoppa jordgubbarna och dela i kvartar. Lägg några åt sidan och spara till garnering.
Mixa jordgubbar, pressad lime, mascarpone, grädde och socker med en stavmixer till en jämn och krämig konsistens.
Garnering
När kakan är klar och fått svalna något skär du loss större smulbitar utav kakan och lägger i glas.
Varva chokladkakesmulorna med grädd- och maskarponekräm och toppa med jordgubbar, chokladknappar, hackade hasselnötter, rivet limeskal och citronmeliss.