Blanda kondenserad mjölk, brun farin strö och smör i en kastrull. Värm försiktigt under omrörning tills smöret och sockerkristallerna smält, ca 4 minuter.
Tag kastrullen från värmen och rör ner den vita chokladen bruten i bitar. Rör till slät konsistens och låt svalna i rumstemperatur. Låt sedan kolasmeten stå i kylen i 1 timme eller längre.
Tag ca 1 tesked kolasmet per boll och forma runda bollar med hjälp av händerna. Placera på en skärbräda täckt med bakplåtspapper. Låt sedan kolabollarna vila i kylen minst 30 minuter.
Temperera den mörka chokladen och doppa sedan varje kolaboll i chokladen med hjälp av en gaffel. Placera på ett nytt bakplåtspapper och strö över lite flingsalt på toppen.
Placera de chokladtäckta kolabollarna i kylen tills chokladen stelnat. Förvara sedan i tätslutande burk i kylen och avnjut dem kalla.