Början med att skala och skär små snitt i potatisen.
Lägg potatisen i en ugnsfast form och toppa med lite smör på varje potatis.
Tillaga potatisen i ugnen på 200 grader tills de nästan är klara. Sätt på grillfunktionen och strö över ströbrödet. Fortsätt tillaga tills potatisen fått fin färg.
Harsadel
Putsa harsadeln och bryn den i olja. Tillsätt smör och timjan, ös köttet.
Ställ in köttet i ugnen på 150 grader tills det når en innertemperatur på 52 grader. Låt vila 5 minuter innan servering.
Sås
Hacka schalottenlöken och bryn den i smör i en kastrull.
Tillsätt gin och timjan, låt koka ned till hälften. Tillsätt viltfonden och sjud tills hälften återstår.
Sila av och montera i 100 g smör, lite i taget, under tiden du vispar. Smaka av med salt och peppar.
Skala steklökarna och skär champinjonerna i mindre bitar. Stek dem i olja tills de fått färg. Tillsätt lite av såsen och montera i 50 g smör, lite i taget.
Kål
Koka ner grädden till hälften.
Skär spetskålen i fina strimlor. Kocka kålen i 30 sekunder i saltat vatten. Häll av och låt ånga av.
Blanda kålen med grädden och smaka av med salt och peppar.
Rättika
Skär rättikan i tunna skivor, använd gärna en mandolin. Blanda rättikan med en 1-2-3 lag.
Blanda majonnäsen med de torkade kantarellerna och timjan. Lägg lite av majonnäsen i mitten av rättikan och vik ihop den.
Lägg upp alla komponenter på tallrikar och servera!