Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Potatissallad med mynta
Foto: Eric Josjö
Potatissallad med mynta
5
Spara
Av:
Camilla Thulin och Uluc Telmen
Från: Meze Maritime
7
ingredienser
Patates salatası
Vegetariskt
Välj rätt vego
Ingredienser
1 kg potatis
0,5 dl olivolja
0,5 citron, saft av
1 tsk chiliflakes
salt
svartpeppar, nymald
1 knippe mynta, hackad
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.
Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.
Blanda försiktigt och servera direkt.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut